Follow Us

0726.522.633

Desapre noi

Pensiunea Edy's Royal, Predeal

Pensiunea este situata intr-un cadru natural minunat, linistit si plin de verdeata. Respiri aer curat si savurezi peisajul mirific avand in vecinatate masivele muntoase Postavarul, Piatra Mare, Bucegi si Baiului. Este situata pe strada Muncii, nr 4 (pe drumul care duce spre Cioplea).

A fost inaugurata in 2017, dispune de 11 camere de 1,2 si 3 locuri (dintre care trei camere de lux), are dotari moderne/noi. Camerele sunt special amenajate pentru a va asigura confortul si relaxarea.

Camere

  • - 1 cam twin
  • - 1 camera tripla
  • - 2 triple de lux cu terasa (dotate cu un pat matrimonial si canapea extensibila)
  • - 6 camere duble
  • - 1 camera family cu terasa

Acordam o atentie deosebita oaspetilor nostri, asigurandu-ne ca nu le lipseste nimic din ce si-ar dori si ca vor petrece clipe de relaxare si odihna la pensiunea noastra.

Fii oaspetele noastru!

Te asteptam cu drag in minunata noastra locatie!

0726.522.633

Camere spatioase, moderne, confortabile

Pensiunea Edy's Royal

Camera tripla de lux, cu pat matrimonial
CAMERA TRIPLA DE LUX

Este o camera pentru 3 persoane, spatioasa, eleganta, distincta, cu mobilier de calitate, amenajata intr-un stil modern.

camera de 2 persoane cu pat matrimonial
CAMERA DUBLA

Camera dubla cu pat matrimonial, amenajata intr-un stil modern, in culori special gantite pentru a va oferi o sedere cat mai relaxanta.

Camera single
CAMERA SINGLE

Camera spatioasa, va asigura o sedere confortabila la pensiunea noastra. Mobilier modern, design deosebit, aer conditionat, etc.

Cazare in Predeal

Ai tot confortul din lume
la pensiunea Edy's Royal

0726.522.633sau

contact